Aura Soma svetovanje – si barva, ki jo izbereš!

Aura Soma svetovanje je v bistvu izbira barv, ki odražajo tvojo dušo.

Z izbiro barvnih stekleničk dobiš vpogled v potenciale svoje duše in razkritje tistega, kar v danem trenutku najbolj potrebuješ.

Pri Aura Somi pravimo, da si barva, ki jo izbereš in to še kako drži.

Kako poteka svetovanje?

To je v bistvu trenutno edina terapija na svetu, ki jo opraviš sam.

Na nevsiljiv način, izbereš stekleničke z barvami, ki te najbolj pritegnejo in s teboj vibrirajo. Interpretacija barvnega izbora pomaga ozavestiti izzive, ki te pestijo, vpogledati v tvoje potenciale in darove, ki si jih prinesel na ta svet in pomaga izpostaviti, kaj je ta trenutek zate najbolj pomembno. Lahko je dogodek, odnos, stanje tisto, ki potrebuje tvojo pozornost, z Aura Somo prejmeš pa rešitev, kako določeno situacijo razrešiti.

Vsako stekleničko sestavljata 2 dela, zavedni in nezavedni. Gre za čudovito kombinacijo popolnoma naravnih, visoko energetskih eteričnih in rastlinskih olj, hidrolatov, barv in kristalov. V steklenički je ujeta vibracijska moč matere narave, ki s pomočjo barv, rastlin in kristalnih energij poveča vitalnost in veselje. Uporaba bo ojačala in zaščitila tvojo avro, te opolnomočila in dvignila tvojo vibracijo.

Ko stekleničko izbereš, jo po posebnem postopku aktiviraš, da se uglasi na tvojo energijo in njeno vsebino nanašaš na točno določena mesta na telesu, kjer potem ta vsebina učinkuje. Na tvoje telo tako nanašaš informacije in visoko energijo kristalnega, barvnega in rastlinskega kraljestva, kjer se spojijo s tvojo energijo, jo dvignejo in učinkujejo točno tam, kjer to najbolj potrebuješ.

Prav neverjetno je, ko ob uporabi ugotoviš, kako močan učinek ima steklenička, ki jo uporabljaš in kako te vodi na pravo pot.

Toplo vabljen/-a na enkratno, neponovljivo izkušnjo, kjer potuješ v globine svoje duše in kjer ponovno najdeš in prepoznaš en delček sebe.

Sem Urška Petrena in sem prav letos zaključila svoje Aura-Soma mednarodno izobraževanje, ki temelji na izkustvih in čudovitih druženjih s stekleničkami in visokimi energijami. Imela sem čudovito učiteljico, popolnoma predano svojemu poslanstvu, ki mi je dala več, kot sem lahko upala in pričakovala. Yanna Gianna Valvassori – hvala.

https://www.aura-soma.com/en/practitioner/20746680

Aura-Somo sem prvič srečala pred šestimi leti in z veseljem sem spoznavala in uporabljala njene izjemne izdelke zase, za otroka in za stranke. Nastopil je pa čas, ko me je poklical en del mojega poslanstva, ki ga nisem mogla ignorirat in tako sem se odločila, da postanem svetovalka ter opravim vse potrebo, da Aura-Somo predstavim tudi drugim.

Vzemi si en trenutek v dnevu zase in pridi poiskat, katere barve so tvoje, kaj pomenijo in kaj ti prinašajo.

Cena svetovanja (steklenička ni vključena): 59€

Link do izdelka: https://ixchel.si/izdelek/aura-soma-svetovanje/

Cena svetovanja s stekleničko in kristalčkom: 100€

Link do izdelka: https://ixchel.si/izdelek/aura-soma-svetovanje-s-steklenicko-ravnovesja/

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?