Kategorije

Aura Soma svetovanje s stekleničko ravnovesja

100,00 z DDV

Na zalogi

Aura Soma svetovanje je v bistvu izbira barv, ki odražajo tvojo dušo.

Z izbiro barvnih stekleničk dobiš vpogled v potenciale svoje duše in razkritje tistega, kar v danem trenutku najbolj potrebuješ.

Pri Aura Somo pravimo, da si barva, ki jo izbereš in to še kako drži.

Kako svetovanje poteka?

To je v bistvu trenutno edina terapija na svetu, ki jo opraviš sam.

Na nevsiljiv način, izbereš stekleničke z barvami, ki te najbolj pritegnejo in s teboj vibrirajo. Interpretacija barvnega izbora pomaga ozavestiti izzive, ki te pestijo, vpogledati v tvoje potenciale in darove, ki si jih prinesel na ta svet in pomaga izpostaviti, kaj je ta trenutek zate najbolj pomembno. Lahko je dogodek, odnos, stanje tisto, ki potrebuje tvojo pozornost, z Aura Somo prejmeš pa rešitev, kako določeno situacijo razrešiti.

Vsako stekleničko sestavljata 2 dela, zavedni in nezavedni. Gre za čudovito kombinacijo popolnoma naravnih, visoko energetskih eteričnih in rastlinskih olj, hidrolatov, barv in kristalov. V steklenički je ujeta vibracijska moč matere narave, ki s pomočjo barv, rastlin in kristalnih energij poveča vitalnost in veselje. Uporaba bo ojačala in zaščitila tvojo avro, te opolnomočila in dvignila tvojo vibracijo.

Ko stekleničko izbereš, jo po posebnem postopku aktiviraš, da se uglasi na tvojo energijo in njeno vsebino nanašaš na točno določena mesta na telesu, kjer potem ta vsebina učinkuje. Na tvoje telo tako nanašaš informacije in visoko energijo kristalnega, barvnega in rastlinskega kraljestva, kjer se spojijo s tvojo energijo, jo dvignejo in učinkujejo točno tam, kjer to najbolj potrebuješ.

Prav neverjetno je, ko ob uporabi ugotoviš, kako močan učinek ima steklenička, ki jo uporabljaš in kako te vodi na pravo pot.

Toplo vabljen/-a na enkratno, neponovljivo izkušnjo, kjer potuješ v globine svoje duše in kjer ponovno najdeš in prepoznaš en delček sebe.

Svetovanje vključuje stekleničko in kristal, ki jo prejmete v uporabo.

Aura Soma numerološki izračun življenjske poti

80,00 z DDV

Aura Soma svetovanje – si barva, ki jo izbereš!

59,00€ - 100,00€ z DDV

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?