Nova luna, zmajevo leto in še več

Petek, 9.2.2024

Podcast

Nova luna, zmajevo leto

Novo luno v vodnarju, ki je mimogrede ena najmočnejših leta 2024, spremlja tokrat nekaj izjemnih dogodkov na nebu, v znamenju katerih bo naslednjih 20, 30, 60 let.

Planet Pluton prehaja iz temne dobe v dobo vodnarja. Zadnjih 15 let je bil v znamenju kozoroga, ki poganja globalne institucije in organizacije, materialni svet in nadzor. Vodnar to močno spreminja in prevaja v transformacije, osebno rast, revolucijo višje zavesti. Zdaj je bolj kot kadar koli prej pomembno dvigniti svojo vibracijo, naučiti se obvladovati stres in minimizirati njegov vpliv na naše telo, poglobiti se v način prehranjevanja, ki je sestavljen iz zdrave, nepredelane hrane, vitaminov, mineralov in super hrane, ki v dobro kondicijo spravlja in ohranja naše telo in um.  Imamo dve možnosti ali stopimo na novo pot, odkrijemo in se pričnemo ukvarjati z glavnimi vprašanji posameznika, ki so: Kdo sem? Od kod prihajam? Kaj je moj namen, poslanstvo?, opustimo preteklost in rane ter travme, ki ustvarjajo naše vzorce, ki obvladujejo naš način življenja in delovanja ali pa ostanemo v energijah in ciklih, ki smo jih živeli do sedaj. Se pravi se vrtimo v vsakodnevnih rutinah, dovolimo okolju, da vodi naše življenje, predajamo lastno moč drugim (partnerjem, otrokom, sodelavcem, prijateljem) in delujemo, da zadovoljujemo potrebe in pričakovanja drugih. Če izberemo slednje, bo leto zelo naporno, polno kriz, bolezni, stresa. Če se odločimo za prvo, pa bomo lahko uvideli, da univerzum dela za nas in ne proti nam. Ne bomo se spraševali: Zakaj se to dogaja meni?, ampak: Kaj mi univerzum želi sporočiti?

S to novo luno vstopamo v 60-letni cikel lesenega zmaja, ki nas bo močno povezal z okoljem, z drugačnimi življenjskimi in političnimi nazori in boljšo tehnologijo. Zmaj ne predstavlja samo naših ambicij in sposobnosti, da se dvignemo in poletimo visoko ter dosežemo svoje potenciale, predstavlja tudi kozmično povezavo z našo DNK, povezan je z nastankom prve človeške rase in predstavlja sposobnost videnja celotne slike ter povezan je z nastankom svetišč in piramid skozi sveto geometrijo.

Z obema dogodkoma, ki nastopita imamo izjemno veliko priložnost, da brez naporov uvidimo in začnemo živeti svoje življenje, ki nam je namenjeno. Najdemo svoje potenciale in darove, jih uresničimo in dosežem vse, o čemer smo sanjali.

Ta nova luna nastopi v revolucionarnem znamenju vodnarja, ki predstavlja točko nič novih začetkov. Je tudi lunarno novo leto, ki prinaša:

  • ponovno odkritje samega sebe,
  • iskanje svoje resnice,
  • izjemne spremembe na vseh področjih,
  • prihaja doba novih zdravilcev in novih zdravilnih tehnik ter pripomočkov,
  • zdravljenje in uravnoteženje božanske ženske in moške energije.

Pomembno je prerezati vezi z vsem in vsemi, ki niso v naše višje dobro. Čas je da se postavimo v vlogo opazovalca ali priče zunanjih dogodkov, kar pomeni, da jih sicer zaznamo, a se do njih čustveno ne opredeljujemo (novice). Čas je, da se zavedamo, da nismo prepozni in lahko spremenimo svojo prihodnost, začenši danes. Trenutek v času je tisti, v katerem lahko vse spremenimo.

Čas je, da pričnemo slediti svoji duši. Kaj je tisto, kar nas veseli? S katerimi ljudmi se radi družimo? Kaj nas spravlja v slabo voljo? Kaj je tisto, kar je treba spremeniti, da se bomo počutili bolje? Kaj je tisto,  kar smo do sedaj potlačili ali ignorirali in nas ovira, da bi počeli tisto, kar nas izpolnjuje, veseli?

Če do danes še nikoli niste sodelovali v novolunskem ritualu, vas toplo povabimo, da to storite na ta čudovit dan, poln kozmične podpore in mogočnih energij.

Mogoče še nekaj mini smernic za posamezna znamenja:

  • ognjena znamenja: oven, lev, strelec – poglobite se v točko, da ugotovite, kako vaše misli vplivajo na okolico. Visoka vibracija dviga kolektivno vibracijo. Vi ste tukaj, da jo pomagate dvigniti na kolektivnem nivoju.
  • vodna znamenja: rak, škorpijon, ribi – preden od življenja nekaj pričakujete, si nastavite cilje in želje, kaj si sploh želite. Manifestacije želja zahteva dnevno osredotočenost vaših misli. Kamor gre fokus, tja gredo naše misli in dejanja.
  • zračna znamenja: dvojčka, tehtnica, vodnar – bodite predrzni in avtentični v svojih željah. Pojdite za svojimi sanjami, ne glede na to, kar si mislijo drugi in ne glede na to, kako čudne so.
  • zemeljska znamenja: bik, devica, kozorog – za vas prihaja nekaj novega. Prihaja priložnost, ko bo treba misliti izven vsakodnevnih okvirjev. Tako boste lahko na inovativen in drugačen način pristopili k svojemu delu in vsakodnevnim opravilom. Bodite kreativni.

Nova luna je čas, ko si nastavimo nove cilje, spustimo staro energijo, v kateri smo do danes delovali in se lotimo stvari na nov način, če bi želeli drug rezultat. To novo luno bo toliko solarnih aktivacij in energijskih valov, ki vas bo potiskalo in vam omogočalo lažji prehod k novim navadam, novemu načinu razmišljanja in življenja, da jih nikar ne izpustite. Tukaj je čudovita priložnost, da zmagate. Je čas za inovacije, sproščanje kreativnosti in prevzemanje moči. Naj vas vodita notranja resnica, strast in ljubezen.

To novo luno vam podarjamo povezavo, kjer boste lahko našli in slišali vse o novolunskem ritualu: https://ixchel.si/novolunski-ritual/

Hkrati pa vas povabimo, da sledite našemu profilu, saj že konec meseca pripravljamo sklop delavnic, ki bodo močno povezane z zgoraj predstavljenimi kozmičnimi dogodki, kjer vas bomo s tehnikami, pripomočki in vodstvom pomagali pripeljati do tega, ker že celo življenje iščete. Pokazali vam bomo, načine, kako resetirati stres na točki, preden pride v vse dele vašega telesa, predstavili način, kako si lahko sami izdelate talismane, visoko energijske pripomočke in tako dvignete svojo vibracijo, kot vibracijo prostora, kjer se nahajate, naučili vas bomo prepoznati negativno energijo in kako jo ugasniti, preden se vas dotakne, pogledali bomo vašo avro in poiskali točke, kjer ni pretoka in se kopiči nezdrava energija ter se jo naučili počistiti in še veliko več.

Želimo vam čudovito novo luno!
ekipa Ixchel

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?