Kategorije

Angeli v mojih laseh

22,32 z DDV

Ni na zalogi

Knjiga Angeli v mojih laseh razkriva čudovit svet angelov in ponuja odgovore na bistvena življenjska vprašanja. Odpelje nas na duhovno potovanje in nas spomni, da nikoli nismo sami. Vsak od nas ima namreč angela varuha, na pomoč pa nam lahko vedno priskoči še kopica drugih angelov – vendar le, če jih za to prosimo.

Ko je bila Lorna Byrne otrok, so se ljudje spraševali, zakaj se zdi, da je drugačna. Niso vedeli, da vidi angele.

V tej izjemni prodajni uspešnici Lorna Byrne pripoveduje svojo življenjsko zgodbo in izjemne vizije, ki so jo oblikovale. Skozi njene oči spoznamo bitja iz duhovnih svetov, ki nas pazijo in varujejo – vključno z angeli izjemne lepote in raznolikosti, prerokom Elijo, nadangeli in celo duhovi ljudi, ki so umrli.

Številni ljudje imajo občutek, da jih čuva angel varuh – toda Lorna Byrne te angele vidi z lastnimi očmi. Ta svetovna uspešnica vsebuje izjemno osebno pričevanje ženske, ki vidi stvari, ki jih nihče drug ne. Lorna namreč vidi onkraj naših vsakdanjih izkušenj in nam v knjigi odpira okno v duhovni svet.

Marsikoga vznemirjajo ugibanja o življenju po smrti, nepojasnjena vsakodnevna naključja in nepredvidljivost božjih načrtov.

Če težko verjamete, podvomite v svojo skeptičnost. Če ste cinični, podvomite v svoj cinizem.

Kaj lahko izgubite, če se odprete možnosti, da obstajajo angeli; če se odprete svoji duhovnosti in spoznate svojo dušo?

Ta nenavadna avtobiografija nam razkriva nadnaravni svet, ki je avtorici že od nekdaj viden. Njeno posredovanje med materialnim in duhovnim prinaša osupljive zgodbe, ki navdušujejo bralce po vsem svetu in prinašajo upanje v osamljene kotičke src.

LORNA BYRNE je svetovno priznana duhovna učiteljica in avtorica mednarodnih knjižnih uspešnic, ki so bili prevedene v več kot trideset jezikov in izdane v več kot petdesetih državah po vsem svetu.

Založba: Primus
Zbirka: Primula
Št. strani: 359
Vezava: Mehka

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?