Kategorije

Angelsko sporočilo upanja

20,18 z DDV

Ni na zalogi

Knjiga je posvečena krepitvi miru v vseh nas ter po vsem svetu

Lorna Byrne, avtorica prodajne uspešnice Angeli v mojih laseh, angele vidi tako jasno, kot drugi vidimo ljudi. V tej čudoviti knjigi nam sporoča, da imamo ne glede na to, kako osamljeno se počutimo, ob strani vedno angela varuha, ki nas podpira in varuje.

V tej navdihujoči in poživljajoči knjigi Lorna razkriva, kako lahko sami na pomoč pokličete svoje angele, ki vam bodo pomagali pri spopadanju z izzivi, s katerimi se spopadamo vsi, vključno z osamljenostjo, depresijo, stresom, finančnimi težavami, srčno bolečino, smrtjo ljubljene osebe ali težavnim starševstvom.

Ne glede na to, s kakšnimi težavami se soočate, lahko angele prosite za pomoč, da vaše življenje spet postane srečnejše in bolj izpolnjujoče.

Angelsko sporočilo upanja je bilo zaupano Lorni, da bi ga delila s prav vsakim od nas ter nam tako pomagala krepiti luč upanja v nas. Razkriva izjemno moč podpore angelskega sveta, ki nam je na voljo ves čas, naj gre za vsakodnevne izzive ali težavnejša obdobja.

Izjemen odziv bralcev na Lornino sporočilo – ne glede na versko prepričanje – kaže, da jim vliva upanje, jim pomaga razumeti, da imajo ob sebi vedno angela, ne glede na to, kako osamljeni se počutijo.

LORNA BYRNE je svetovno priznana duhovna učiteljica in avtorica mednarodnih knjižnih uspešnic, ki so bili prevedene v več kot trideset jezikov in izdane v več kot petdesetih državah po vsem svetu.

Založba: Primus
EAN koda: 9789616950350
Zbirka: Primula
Leto izdaje: 2015
Vezava: Mehka

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?