Kategorije

Blazina za vrat in oči, sivka

34,00 z DDV

Ni na zalogi

Sivkine blazine za oči in vrat so enostavne za uporabo. Zelo učinkovit način za sprostitev in uživanje v čudovitih prednostih aromaterapije s sivko. Preprosto položite blazine na oči in vrat, vdihnite, sprostite se in uživajte v pomirjujočih učinkih sivke. Lajšanje stresa ne more biti nič lažje!

Specifikacije izdelka:

Naravne blazine sivke za aromaterapijo

Evropski bombaž s certifikatom Oeko-Tex 100. Z ekološkimi semeni sivke in organskega lana iz Hrvaške.

Brez kakršnih koli škodljivih kemikalij.

Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru.

Vonj sivke bo trajal vsaj 2 leti.

Ohladite ali segrejte. S hlajenjem blazine za oči in / ali vrat lahko v vroč poletni dan osvežite oči, vrat in ramena. Vzglavnik za približno 10 minut postavite v zamrzovalnik ali ga za približno eno uro položite v plastično vrečko ali vrečko na zadrgo v hladilnik. Ko se na vašem vratu in očeh blazini segrejeta, ju preprosto obrnite in druga stran vas bo še nekaj časa olajšala hladila. Če želite segreti blazini, ju segrevajte od 30 sekund do 1 minute v mikrovalovni pečici pri visoki temperaturi. Pred uporabo preverite ali je izdelek prevroč, da se izognete opeklinam ali poškodbam! Čiščenje / nega:

Sterilizirajte blazinici tako, da ju 30 sekund segrevate v mikrovalovni pečici. Vse madeže odstranite s parnim čistilcem.

Dodatne informacije

Sproščanje oči z blazino za oči pomaga tudi pri sprostitvi obrvi, ličnic in senc. V pomoč so tudi pri glavobolu in lajšanju mišic. Laneno seme daje blazini prožnost . Naša blazina, ovita okoli vratu, nudi globoko sprostitev vratu in ramen. Poskusite obe skupaj za popolno sprostitev. Pod blagovno znamko Yogi & Yogini Naturals tržijo izdelke, ki so proizvedeni z upoštevanjem varovanja okolja. Za ljudi, ki imajo radi dobre naravne izdelke in želijo prispevati k  blaginji, dobrobiti drugih in našega planeta.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?