Kategorije

Pojoča kristalna skleda 432Hz 25cm F

185,00 z DDV

Ni na zalogi

Skleda je uglašena na F #, opremljena s kladivom in gumijastim obročem.

432 Hz

Zvok in glasba sta sestavljena iz vibracij. Večje je število vibracij na sekundo, višji je ton. Enota za to je Hertz (Hz). 432 Hz je naravni ton vesolja. Ta ton se prepleta v naravi, v matematiki, v planetarnih orbitah v celotnem vesolju.

Vsa klasična glasba Bacha, Brahmsa in ostalih je bila sestavljena in je bila prvotno izvedena z uporabo “standardnega” A (= A4) na 432Hz.

Ne samo, da so toni, uglašeni v skali 432 Hz, bolj prijetni za uho, ampak tudi zagotavljajo harmonično resonanco celotnega vašega ‘bitja’ z našim planetom in vesoljem. Ta naravna resonanca vodi k boljšemu počutju telesa in duha.

* Odstopanje do 4 Hz bolj ali manj velja za normalno. To so na novo izdelane kristalne pojoče sklede, čudovito oblikovane, s čudovitimi, močnimi zvoki. Te kristalne sklede so narejene iz čistega praškastega kvarca, segretega na nekaj tisoč stopinj. Ogrevanje vključuje posamezne delce kremenovega prahu. Nato se individualno uglasijo na določeno glasbeno noto.

Velikost sklede vpliva na višino tona: majhna skleda ustvari veliko višjo noto kot note, ki jo ustvari velika skleda. Na splošno imajo višji zvoki učinek dviganja, čiščenja, medtem ko so nižje igrani toni bolj sproščujoči in prizemljeni. Vsi se različno odzivamo na določene zvoke, zato je učinek na posameznike iste sklede lahko precej drugačen.

Pozor: NIKOLI ne uporabljajte lesenih palic na teh občutljivih skledah!

V terapiji se zdravilni toni kristalnih skled uporabljajo predvsem za ponovno uravnoteženje in usklajevanje. Najbolje je za vas in vse, ki ste v bližini sklede, če je ne igrate dlje kot 15 – 20 minut.

Priporočljiv je 15-minutni odmor – s tem zagotovimo, da energetsko polje ni preobremenjeno z energijo in da imajo vsi možnosti, da spremembe izkoristijo.

Igralci pogosto pozabijo, da so prav tako deležni energetske nege!

Vedno imejte v mislih najvišjo namero na začetku igranja, saj skleda med vašim igranjem postane vaš podaljšek energije. Igrajte za vaše dobro in dobro vseh bitij.

Zagotovo boste dosegli najboljše rezultate, če si vzamete nekaj časa, da se pripravite, preden zaslišite kristalno skledo.

Preprosta dihalna vaja vam lahko pomaga. Izberite tisto, ki vam je najboljša. Izvajajte jo nekaj minut, da boste lažje očistili svoj um. Potem si predstavljajte sebe in svojo skledo, obdano s svetlobo. Morda boste želeli vizualizirati barvo, ki ustreza skledi, ali se obdati s čisto belo svetlobo. Koristno je tudi, če si ustvarite afirmacijo, ki jo boste tiho ali naglas ponavljali. Tako boste lažje zadržali svoje misli na enem mestu. Na kratko, svoje trditve imejte vedno v sedanjem času in jih navedite pozitivno. Ne recite: “Želim se znebiti tega glavobola”, ampak recite: “Moja glava je bistra in mirna” (ali kar koli najbolje izraža vaš namen). Ko se sprostite in začutite, da se svet in območje okoli vas polni s svetlobo, nežno udarite po zunanji strani sklede blizu zgornjega roba, da začnete zveneti. Sledite zvoku okoli sklede, na primer s palico ali kladivom z usnjenim pokrovom. To poveča trajanje in glasnost tona. Nekateri radi palico ali kladivo premikajo v smeri urnega kazalca za določene namene. Drugi trdijo, da to ni pomembno in se premikajo tudi v nasprotni smeri urnega kazalca ali v kombinaciji obeh metod. Prilagodite se svoji intuiciji, da boste začutili, kaj vam najbolj ustreza. Med igranjem nikoli ne postavljajte glave osebe v kristalno skledo. Kristalne sklede ne udarjajte in ne igrajte preglasno, še posebej v bližini glave. Če imate več kot eno skledo, jih položite vsaj 30 cm narazen, da se med seboj ne drgnejo in posledično poškodujejo. Ljudje, ki imajo v telesu kovinske delce ali druge vsadke iz nerjavečega jekla, bodo opazili nelagodje ali bolečino, če stojijo blizu kristalne sklede, medtem ko jo nekdo igra. Pred uporabo posode se o tem pozanimajte.

 

Uživajte v čudoviti kristalno-zvočni terapiji.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?