Kategorije

Izurite se v božansko bojevnico

17,00 z DDV

Ni na zalogi

Prelevite se v žensko, kakršna vam je bilo usojeno postati

Knjiga Izurite se v božansko bojevnico je polna vaj, zasnovanih z namenom, da vas privedejo v stik z vašim lastnim božanskim jazom. Deset močnih, a preprostih lekcij božanske bojevnice vam pomaga odsloviti enoličnost starih vzorcev in navad, ponujajo pa tudi praktično ravnanje, v katerega se lahko podate, da bi nadaljevale preobrazbo tako v svojem notranjem kot tudi zunanjem svetu.

HeatherAsh Amara z nami deli svojo izkušnjo učiteljice, prijateljice in vodnice, da bi novi generaciji žensk pomagala stopiti na popotovanje do notranje preobrazbe. Ponuja jasno, osredotočeno, iskreno in predano oporo pri zavzemanju vaše lastne ženske globine, ustvarjalnosti, strasti in moči.

Knjiga združuje modrost številnih izročil v eno samo prelepo pot. To učenje pa ves čas preveva razumevanje, da zamisel ne pomeni ničesar brez ustreznega koraka, ki sproži dejanje.

  • Biti boginja pomeni visoko ceniti sebe. To je odnos samospoštovanja in ljubezni do sebe.
  • Biti božanska bojevnica pomeni, da se počutite lagodno tako v svoji moči kot svoji ranljivosti, saj veste, da sta oboje izraza kreposti.
  • Bodite navdihujoče.
  • Bodite, kar ste.

Založba: Primus
Avtor: HeatherAch Amara
Zbirka: Primula
Leto izdaje: 2014
Št. strani: 233
Vezava: Mehka

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?