Kategorije

Kristal citrin

4,00 z DDV

Na zalogi

Citrin s svojo sončno barvo prinaša vedrino in veselje v vaše življenje in njegova energija pritegne vse, kar je dobro. Odpravlja slabo počutje in krepi telo. Spodbuja čiščenje in obnovo energijskega polja. Pomaga ustvariti dober vtis, je živ, vznemirljiv kristal, ki v temnejših časih prinaša svetlobo. Vliva pozitivno energijo, zato je odličen za ljudi, ki jim je primanjkuje. Absorbira in transformira negativno energijo  in strahove ter preprečuje samodestruktivno vedenje. Ta kamen spodbuja optimizem in daje energijo in pogum za raziskovanje novih možnosti, prinaša nove začetke in navdaja z optimizmom. Ugodno vpliva na medsebojne odnose, jih izboljša in vas naredi bolj potrpežljiv ter pomaga, da postanete manj občutljivi na kritike in začnete gledati na dogodke s svetle strani. Krepi in podpira telo. Negativna čustva in bremena transformira v pogum in vero vase. Blagodejo deluje na ledvice. Pospešuje prebavo, pomaga ohranjati kožo in je na splošno ugoden kristal za lajšanje težav, povezanih s kožo.*

Citrin najbolj vpliva na tretjo čakro ali solarni pleksus. Solarni pleksus je energijski center, v katerem izoblikujemo samopodobo in vrednotimo lastno vrednost.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Kristal je prečiščen, resetiran na 0 in pripravljen za takojšnjo uporabo.

Kristal je žepne velikosti.

Naj vas objame in podpira čudovita kristalna energija.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?