Kategorije

Kristal mavrični obsidian, 4-6cm

12,00 z DDV

Ni na zalogi

Odličen kristal za vsak začetek, saj vzpodbuja in pomaga k pravilnim odločitvam. Kristal resnice, saj prinese resnico in skrita čustva na površje. V bližini obsidiana tako nobena resnica ne bo ostala skrita. Je močan kristal prizemljitve. Obsidian vzpostavi ravnovesje in harmonijo, deluje proti negativnim čustvom, odpravlja stres in tesnobo, razbija iluzije. Deluje izredno hitro in z veliko močjo ter nas vodi k pravilnim odločitvam. Je zelo cenjen pri psihičnih naporih, saj izboljša umske sposobnosti. Sprošča živce in izboljšuje imunski sistem. Je močan kamen zaščite, blokira psihične napade in odstrani negativne duhovne vplive, odpravlja energijske blokade in sprošča napetost. Ščitipred elektromagnetnim sevanjem, psihičnimi vampirji, ljudmi, ki nam ne želijo dobro.*

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Kristal je prečiščen, resetiran na 0 in pripravljen za takojšnjo uporabo.

Naj vas objame in podpira čudovita kristalna energija.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?