Kategorije

Kristal mokait, večji

12,00 z DDV

Na zalogi

Mokait ali avstralski jaspis: je močan zdravilni kamen, ki pomaga zagotoviti stabilnost. Poveže nas z energijami zemlje, ki omogočajo globljo povezavo z instinktom. Mokait je kamen, ki je že v starem Egiptu veljal za močan naravni afrodiziak, ki omogoča strastno spolnost. Prinaša uravnoteženje na vseh ravneh. Vzpodbuja vzdržljivost, ki deluje predvsem na fizično telo, nudi zaščito in je zdravilni kamen Aboridžinov. Predstavljal jim je kamen zemlje, ki prinaša moč in vitalnost. Uporabljali so ga za energetsko regeneracijo in zaščito. V jeziku avstralskih domorodcev mokait pomeni »tekoča voda«. Pomaga pri razvijanju intuicije prek komunikacije s tretjim očesom in solarnim pleksusom in tako spodbudi razumevanje prirojenih osebnih moči. Držite mokait v roki med meditacijo, da bi spustili stare vzorce, ki zavirajo rast. Podpira delo z zakonom privlačnosti.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

To je naravni izdelek, zato se lahko barva, oblika in velikost razlikujejo in razlikujejo od prikazane slike.

Kristal je prečiščen, resetiran na 0 in pripravljen za takojšnjo uporabo.

Kristal je velik 3 x 4 cm.

Naj vas objame in podpira čudovita kristalna energija.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?