Kategorije

Kristal serpentin brušen 3-4cm

6,00 z DDV

Na zalogi

Serpentin kot ozemljitveni kristal odpira nove poti za kundalini energijo. Podpira vas pri meditaciji in krepi duhovno raziskovanje. Serpentin pomaga pridobiti modrost in pomaga obnoviti spomin na pretekla življenja. Čisti čakre in stimulira kronsko čakro ter odpira jasnovidne sposobnosti. Serpentin pomaga pri zavestnem usmerjanju zdravilne energije na problematična področja. Obnavlja duševno in čustveno neravnovesje ter pomaga, da živite bolj zavestno.

Serpentin zdravi sladkorno bolezen in hipoglikemijo. Odpravlja parazite v telesu in pomaga pri absorpciji kalcija in magnezija. Serpentin izjemno čisti in razstruplja telo in kri.*

Njegova limeta zelena barva je barva prihodnosti, barva nove dobe. Prinaša upanje in veselje ter nam pomaga premagovati strahove. Ko razmišljamo o novi poti, o novem začetku, je sveže zelena tista, ki prebuja varuha poti v nas, ki nas pelje proti novim, velikim in čudovitim izkušnjam.

Je simbol pomladi in zdravljenja naših travm iz preteklosti ter predstavlja vero in veselje ter optimizen do prihodnosti.
Limetino zelena barva obnavlja energijo in namere.
Prinaša opolnomočenje, predstavlja luč, ko se prebijamo skozi temo, novo rojstvo in novo upanje za prihodnost!💚

Kadar vam manjka optimizma, se oblecite v limeta zeleno in sodelujte s serpentinom.

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Kristal je prečiščen, resetiran na 0 in pripravljen za takojšnjo uporabo.

Kristal je velikosti 3-4cm.

Naj vas objame in podpira čudovita kristalna energija.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?