Kategorije

Kristalna palica za energizacijo vode 24cm – Notranje ravnovesje

14,90 z DDV

Na zalogi

Ta kristalna palica vsebuje;

Halit je geološki izraz za čisto kristalno sol. Izraz izhaja iz keltskega izraza »hall« – vibracija, in »lit«, lux, lue, licht – luč. V prostem prevodu pomeni halit – nihanje luči. V tej Himalajski kristalni soli se nahajajo vibracije vseh elementov, ki sestavljajo človeško telo. Ko pojema informacija = energija = vitalnost, se le-ta z uživanjem te soli zopet povrne. Himalajska kristalna sol je od vseh soli, ki so na voljo na našem planetu, najbolj koristna in čista sol. Sončna energija je pred milijoni let posušila prvotno morje. Ta kristalna sol je povsem prvotna in naravna, popolnoma ista kot starodavno prvotno morje. Vsebuje vse elemente, ki jih najdemo tudi v našem telesu. Pitje energizirane vode vas bo notranje nežno očistilo, povrnilo občutek varnosti in vam vzpostavilo ali povrnilo notranje ravnovesje. (*)

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Uporaba:

Palico temeljito sperite pod vodo in jo postavite v karafo ali vrč in jo/ga napolnite z vodo. Po 15 do 30 minutah je vaša voda energizirana in pripravljena za uživanje, saj so vodo kristali v tem času informirali. V karafo lahko vodo sproti dolivate. Energizirano in informirano vodo pa lahko uporabljate za različne namene: v prvi vrsti za pitje, za splakovanje ust, dajte jo pit vašim hišnim ljubljenčkom in z njo zalijte rože, da bo nežna energija prežela še njih, lahko pa jo uporabite tudi za spreje, ki jih uporabljate za čiščenje avre, prostora… Voda energizirana in informirana s kristali ima pozitiven učinek na vaše fizično, čustveno in mentalno telo. Energijo kristalov s pitjem tako sprejmete v svoj sistem in učinek je hitrejši, kot če kristale nosite na sebi.

*Karafa ni vključena.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?