Kategorije

Mini solna lučka bela USB + LED

29,90 z DDV

Ni na zalogi

Ta računalniku prijazna mini solna svetilka je energijsko prijazna. Priložen je USB kabel za takojšnjo uporabo. Nadarjeni obrtniki in umetniki skrbno izbirajo, ročno rezljajo in oblikujejo edinstvene kristale soli, ki se uporabljajo za ustvarjanje teh solnih svetilk.

Ionizator matere narave – edinstveno darilo.

Pomaga pri čiščenju onesnaženega zraka.

Je naravni vlažilec zraka.

Spodbuja sprostitev.

Pomaga pri lajšanju stresa.

LED osvetlitev je varčna, trajala bo več kot 20.000 ur.

Vnaša pozitivno energijo in razpoloženje v vaše domače ali delovno okolje. Topel sijaj in čudovite spremembe barv bodo popestrile vaš prostor. Pomaga izboljšati kakovost spanja. Idealna nočna luč za otroke in starše.  Izdelano iz pristnih naravnih kristalov soli.

Tehnične podrobnosti:

Napetost: 5V, 270mA.

Napajanje prek USB-ja

Število LED luči: 6 različnih spreminjajočih se barv.

Barv ni mogoče spreminjati.

Povezava z računalnikom, prenosnikom, televizijo ali DVD-predvajalnikom.

Kabel: bel, 130 cm.

Država izvora: Pakistan.

Toplota, ki jo proizvaja žarnica, povzroči, da solna svetilka oddaja ione, ki so negativno nabiti. Ti negativni ioni pripomorejo k čistejšemu zraku.

Kako lahko solna svetilka to dejansko stori? Zrak je sestavljen iz številnih elementov. Ti elementi vključujejo (pozitivno nabite) ione, na primer prašne delce, ki jih s prostim očesom ne vidimo. Delovanje solne svetilke je nevtralizacija teh pozitivnih ionov z oddajanjem negativnih ionov. Ko se to zgodi, nevtralizirane snovi postanejo težke in na koncu padejo na tla ter se tako izločijo iz običajnega kroženja zraka in s tem odpravijo onesnaženje. Elektronske naprave, ki se uporabljajo doma, proizvajajo tudi elektro smog, ki lahko vpliva na koncentracijo in dihanje posameznikov. Ironično je, da mnogi mehanski ionizatorji zraka, namenjeni čiščenju zraka, dejansko povzročajo onesnaženje. S solno svetilko seta elektro smog znatno zmanjša; v resnici solna svetilka pomaga odpraviti tudi elektro smog drugih naprav doma ali v pisarni, na primer osebnih računalnikov.

Solne svetilke ne bodo le dopolnjevale naravnega videza vašega doma (ali delovnega prostora), temveč bodo s čistim okoljem spodbujale zdravje in dobro počutje.

Solna svetilka ne samo, da izboljšuje zdravje posameznika, ampak pomaga tudi pri preprečevanju drugih bolezni in alergij.

Ugodna in enostavna rešitev za izboljšanje zdravja.

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?