Kategorije

Odkrijte Atlantido

15,16 z DDV

Ni na zalogi

Povrnite si modrost starodavnega ljudstva

Svetovno znana pisateljica Diane Cooper in duhovna svetovalka Shaaron Hutton vam prinašata obsežen in očarljiv vodnik po starodavni in skrivnostni civilizaciji Atlantide.

Spoznajte zgodovino Atlantide in odkrijte, kako uporabiti njene moči sebi v prid.

V tej knjižni uspešnici vam Diane in Shaaron razkrivata vse vidike tega osupljivega in navdihujočega življenja prebivalcev Atlantide.

V tisočletju in pol atlantidske zlate dobe je bila duhovna raven na našem planetu visoka kot še nikoli in ljudje so uživali v izjemnih zunaj čutnih darovih ter tehnoloških in duhovnih sposobnostih, ki presegajo našo današnjo moč dojemanja.

Z napotki, kako razumeti globoke resnice atlantidske kulture, in posebnimi vajami, med katerimi boste zasledili tudi take, ki so jih izvajali visoki svečeniki in svečenice, vam bo knjiga Odkrijte Atlantido omogočila, da boste izkoristili modrost in moč tega najbolj razsvetljujočega časa in prostora v svojem vsakdanjem življenju.

DIANA COOPER je plodna pisateljica, voditeljica delavnic in redna gostja radijskih oddaj. Po vsem svetu je zaslovela zaradi svojega dela z angeli, tokrat pa je začutila notranji klic, da objavi sveto modrost Atlantide.

SHAARON HUTTON ima mnogo izkušenj na področjih, povezanih z osebnim in poklicnim razvojem, med drugim s psihoterapijo, kanaliziranjem, astrologijo, hiromantiko, aromaterapijo in delom s kristali. Trenutno se ukvarja s prebiranjem duš, s čimer pomaga ljudem razumeti, kakšen je njihov pravi namen v življenju in kako ga izpolniti.

Založba: Filargo Publishing
Leto izdaje: 2012
Št. strani: 272
Vezava: Mehka

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?