Kategorije

Osho Zen tarot

34,41 z DDV

Na zalogi

Transcendentalna zenovska igra

Osho zen tarot se osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so. V paketu boste prejeli kar 78 čudovitih tarot kart in knjižico z navodili za uporabo kart in natančnimi razlagami.

Ko je življenje videti prepolno dvoma in negotovosti, navadno iščemo vir navdiha.

Kaj se bo zgodilo v prihodnosti?

Kako bo z mojim zdravjem in z otroki?

Kaj se bo zgodilo, če sprejmem to odločitev namesto one?

Tako pogosto uporabljamo tradicionalni tarot, da bi potešili hrepenenje po poznavanju preteklosti in prihodnosti.

Osho zen tarot se namesto tega osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj. Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so.

Tako nam pomaga preusmeriti pozornost od zunanjih dogodkov, da lahko najdemo novo jasnost razumevanja tega, kar se dogaja v naši najbolj notranji srži.

Razmere in stanja duha, ki jih upodabljajo sodobne podobe na kartah, so vsi prikazani kot prehodni in preobražajoči se. Besedilo v spremljajoči knjižici pomaga razbrati in doumeti podobe v preprostem, neposrednem in ozemljenem jeziku zenovske duhovnosti.

Pred vami sta torej popotovanje odkrivanja in pot do najvišje transcendence, kar jih je. Stopajte lahkotno in igrivo, od vrhov do globeli in nazaj na vrhove, ob tem pa cenite vsak korak na poti. Učite se iz svojih napak, pa ne boste mogli zaiti.

Vse od prve izdaje leta 1994 je Osho Zen tarot postal sodobna klasika. Njegove bogate in igrive podobe so se skupaj s sočutnimi, nepresojajočimi in uvidov polnimi komentarji dotaknile milijonov ljudi vsepovsod po svetu, v desetinah jezikov.

Založba: Primus
Avtor: Osho
Zbirka: Primula
Leto izdaje: 2015
Št. strani: 174

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?