Kategorije

Zakon privlačnosti

20,18 z DDV

Na zalogi

Osnove Abrahamovega nauka

V vesolju ni pomembnejšega zakona, kot je zakon privlačnosti. Je edini, ki bi ga morali kdaj koli sploh poznati, in edini, ki lahko vaše življenje spremeni v samih temeljih. Temeljni zakon vesolja, ki v teh časih slovi po imenu Zakon privlačnosti, je tako zanesljiv in dosleden, da nam ne pomaga le spoznati moč svojih misli, temveč na svoji koži občutiti resnico, da smo vsi in vse Eno; neskončno inteligentno prepleteno.

Ste si kdaj želeli, da bi življenje prišlo s knjižico navodil?

Zakon privlačnosti je učbenik na podlagi Abrahamovega nauka, katerega osnovno sporočilo je, da vse stvari, želene in neželene, v naše življenje privlači najmočnejši zakon v vesolju – zakon privlačnosti.

Zakon privlačnosti odgovarja na večino življenjskih vprašanj, ki se nam lahko porodijo v zvezi z nami samimi:

– Kako želim videti samega sebe?
– Ali z mislimi v sanjah tudi ustvarjam?
– Ali ni sebično želeti si več radosti?
– Kako lahko pomagamo tistim, ki jim je hudo?
– Kako dobivam to, kar dobivam?
– Kaj je merilo našega uspeha?

Branje nam odkriva zakone, ki vladajo Vesolju, in nas pouči, kako jih lahko uporabimo v svoj prid. Na razumljiv način nam mehanizme življenja razloži tako, da končno razumemo, kar se dogaja v našem življenju in v življenju ljudi, s katerimi se družimo. Ta knjiga nam pomaga radostno biti, početi ali imeti, kar koli si želimo.

Glavno sporočilo knjige je: »Prosite in to boste tudi dobili.« A obstaja še več od tega. Knjiga Zakon privlačnosti ne ponuja le nekaj uporabnih orodij, marveč tudi navodila, kako naj jih uporabimo.

Založba: Primus
Avtor: Esther in Jerry Hicks
Zbirka: NeZavedno
Leto izdaje: 2015
Št. strani: 181
Vezava: Mehka

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?