Kategorije

Zmajeve črte

21,49 z DDV

Ni na zalogi

Svitanje ognja preobrazbe

Aurigov ognjeni zmaj nas po črticah pelje v svitanje preobrazbe.

Omrežje zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. Ena funkcij tega omrežja pa je tudi potenciranje moči namere, ki je na njem formirana oziroma na njem živi. Če jasna namera ni formirana, lahko takšno omrežje ali posamezna zmajeva črta, hrani in ohranja tudi brezciljno življenje posameznika ali družbe, ki se ne zaveda, da ima moč aktivnega sodelovanja v kreiranju sedanjosti in prihodnosti.

Dejstvo je, da stoji na zmajevih črtah ne le veliko sakralnih, temveč tudi vladnih in vojaških objektov, bank …Je želja po obvladovanju množic razlog, da so tisti, ki so znanje o zmajevih črtah imeli, tako v preteklosti kot tudi danes, to tako ljubosumno skrivali, da je ostalo širšim množicam prikrito?

Aurigo je marsikatero dejstvo, povezano z zmajevimi črtami, ponovno odkril. Glede na to, da tudi sam ugotavlja, da je bilo znanje o zmajevih črtah v preteklosti že izrabljeno v neetične namene, je imel precej pomislekov o tem, v kakšni meri naj svoja odkritja objavi, saj bi lahko to znanje spet kdo izkoristil za takšne in drugačne manipulacije.

A vsak kovanec ima dve plati. Če gre znanje med ljudi, so manipulacije in manipulatorji tudi lažje in hitreje prepoznani, ko pa »sovražnika« poznaš, mu veliko lažje pariraš. Dejstvo je, da je po vsem svetu na zmajevih črtah postavljenih veliko svetišč različnih religij in seveda si lahko zastavimo vprašanje, kaj je tisto, ki lahko da lokacijam, izbranim na zmajevih črtah, sveto dimenzijo. Zanesljivega odgovora ne poznam, prav zagotovo pa je večplasten, tako, da bo naše razumevanje pomena zmajevih črt raslo skozi spoznavanje posameznih fragmentov tega vedenja. Povsem prepričan pa sem, da je energijsko-informacijski odziv na posameznih lokacijah zmajevih črt tesno povezan z inputom – torej s tistim, kar človek na njih »počne« tako na fizični ravni (posegi v prostor, ki hkrati pomenijo tudi posege v prost pretok energije po zmajevih črtah), kot tudi na ravni miselno-čustvenih procesov in na duhovni ravni.

Popolnoma se strinjam z avtorjem, ki pravi, da nam lahko pogosto oziroma načrtno zadrževanje na zmajevih črtah okrepi nekatere sposobnosti, kot tudi poglobi določene slabosti. Ker je leto 2012 pred vrati, po majevskem koledarju, ki je izdelan do 22. decembra 2012, pa naj bi takrat na Zemlji prišlo do velikih sprememb, lahko morda razmišljamo tudi v smislu povezave med tem datumom in morebitno spremembo aktivnosti omrežja zmajevih črt. Nekateri menijo, da nas po tem datumu čaka vrsta apokaliptičnih dogodkov, medtem ko drugi razlagalci majevskega koledarja pravijo, da gre za mejnik, ki bo pomenil začetek intenzivnega procesa »globalne spremembe zavesti in prehoda v naravni cikel narave in vesolja«. Če imajo prav slednji, me bo težko kdo prepričal, da v procesu globalne preobrazbe kolektivne zavesti, omrežje zmajevih črt ne bo imelo ene najpomembnejših vlog. Iz spremne besede – urednik Tadej Pretner

Založba: Tadej Pretner

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?