Kategorije

Angeli za lahko noč

22,00 z DDV

Na zalogi

Zgodbe ljubezni, vodenja in podpore, ki jih prebirate otroku za tolažbo, umiritev in zdravljenje

V novi knjigi interaktivnih meditativnih pravljic je zbranih dvajset zgodb o tem, kako čudežno nam angeli prihajajo na pomoč in nenehno bedijo nad nami. Z njimi boste pomagali otroku uzreti čarobnost, ki se skriva tik pod površjem vsakdanjika.

Knjiga je primerna za otroke, stare od 4 do 10 let.

22 angelskih zgodbic nam bo pomagalo, da pri otroku spodbudimo pozitiven odnos do sveta in njegovo ustvarjalnost.

Spoznaval in učil se bo o veri vase, vztrajnosti, domišljiji, ljubezni, hvaležnosti, odgovornosti za svoja dejanja, poslušanju, samozavesti, deljenju z drugimi, premagovanju strahov, sočutju, potrpežljivosti, spoštovanju, odpuščanju, poštenosti, sklepanju prijateljstev in pogumu.

Zgodbice lahko beremo kot zanimive dogodivščine iz sodobnega časa (na primer počitnice), ki so otrokom znane in so jih že doživeli, ali kot pravljične zgodbice iz sveta princes in velikanov.

Na koncu vsake zgodbe je dodana afirmacija, ki nam pomaga, da skupaj z otrokom spoznamo sporočilo zgodbe in njeno modrost. Afirmacije na koncu vsake zgodbe poudarjajo osrednja sporočila, kot npr., da so nasilneži takšni zato, ker se nečesa bojijo, ali da nas ljudje spoštujejo, če priznamo napako.

Na zadnjih straneh knjige boste našli tudi poglavje o vizualizaciji, zakaj koristi otroku ter kako ga lahko naučimo tega.

Najbolje je, da otrokom prebiramo zgodbice tik pred spanjem, da jih nežno zaziblje v sproščeni okrepčilni spanec z zaupanjem, da je svet pošten in prijeten, da imamo varuhe in prijatelje iz nevidnega sveta, ki so vedno z nami.

Karen Wallace je napisala že ogromno otroških zgodb, kar nekaj od teh je bilo nagrajenih.

Lou Kuenzler je začela svojo ustvarjalno kariero kot gledališka režiserka, zdaj pa je uspešna pisateljica knjig za otroke.

Katy Moran je angleška pisateljica mladinskih romanov, ki z družino živi na meji z Walesom.

Anne Civardi, urednica zgodb, je kiparka ter avtorica in urednica otroških knjig. Živi in dela v Londonu.

Založba: Založba Primus – 1
Avtor: Karen Wallace , Lou Kuenzler, Katy Moran, Anne Civardi
EAN koda: 9789617090239
Zbirka: Prima za mlade
Leto izdaje: 2020
Št. strani: 144
Širina (mm): 190
Višina (mm): 240
Debelina (mm): 13
Teža: 606 g
Vezava: Trda

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?