Upadajoči srp – prepustimo se toku univerzuma

Faza upadajočega srpa je idealen čas, da končate svoje projekte in se umirite, da boste lahko slišali šepetanje vašega srca. Upadajoči srp bo obnovil vaše misli in vaše namene. To je obdobje za razmislek o preteklem luninem ciklu in prilagoditev ciljev za prihodnji cikel.

Naredite si popis trenutnega stanja telesa, duha in duše in bolje spoznajte svojo notranjost. To naj bo vaše vodilo pri določanju namenov za nov lunin cikel. Ko boste razumeli lunine faze in njihov pomen, boste imeli boljšo predstavo o tem, kako se uglasiti z lunino energijo, ki vam bo pomagala pri uglaševanju vseh vaših teles.

Uporabite kristale za ojačanje lunine energije v vaš ustvarjalni, profesionalni in osebni prostor, prižgite svečko, kadilno palčko, sveti les ali kakšno drugo esenco, da si prečistite misli in zaščitite prostor, uporabite sveto geometrijo za podporo (roža življenja, sri yantra, merkaba). V svojo dnevno rutino vnesite meditacije, pa naj bodo dolge eno uro ali deset minut. Pomembno je, da jih izvajate vsak dan. Rišite, pišite, pojte, plešite. Izražajte se na način, ki ga imate najraje. Skuhajte si svoj najljubši čaj ali kavo, nastavite si svojo najljubšo glasbo ali samo uživajte v tišini. Preberite svojo najljubšo knjigo ali uživajte v novi.

Vse to v tej fazi počnite umirjeno, sproščeno, nežno. Bodite nežni do sebe in do vseh bitij okoli vas. Predvsem pa si ustvarite svoje rituale, da jih boste izvajali z veseljem. Vzemite le tisto, kar je za vas, pa če to pomeni, da sedite v parku na klopci z zaprtimi očmi ali da iz drobnih kamenčkov na potki na sprehodu sestavite svoje ime.

Ničesar ne počnite na silo ali zato, ker vam je nekdo svetoval, da je nekaj treba. Naredite vsak dan eno stvar, ki je za vašo dušo, pa ste naredili vse.

Upadajoči srp naznanja konec starega cikla in začetek približevanja novemu. Čas je, da se ločite od sveta in si spočijete. Čas je, da premislite in predelate stvari, ki ste jih izpustili. Čas je, da se pripravite na začetek nečesa novega.

Predajte se vesolju, počivajte, okrevajte. V tem času se lahko počutite prazni. Preživeli ste celoten lunin cikel in stvari so prihajale in odhajale – hote ali ne. Zdaj se pripravljate na nov cikel in s ponastavitvijo namenov ni nič narobe – vendar ne med to luno.

Samo sprostite se in se predajte univerzumu. Nekatere stvari bodo vedno izven vašega nadzora in usoda mora teči svojo pot.

Just sit back, breathe and relax.

Om shanti

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?