Kategorije

Kristalna palica za energizacijo vode 24cm – Nežno čiščenje

14,90 z DDV

Ni na zalogi

Ta kristalna palica vsebuje;

Kiropaz – poldrag kamen iz vrste kalcedona in je odličen kristal za razstrupljanje in reševanje konfliktov in kameno strelo, ki podpira pretok energije. Kamena strela ali kremen je močan zdravilni kamen in energizator, odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade. S pomočjo kamene strele lahko pridobimo globlje razumevanje samega sebe. Pomaga pri psihični utrujenosti ter pospeši celjenje bolezni, ki izhajajo iz stresa. Deluje kot čistilec duš, s čiščenjem krepi notranjo stabilnost. (*)

* Ti podatki niso znanstveno dokazani; temeljijo na izkušnjah uporabnikov in terapevtov. Kakršne koli opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika. Če dvomite o svojem zdravju, se posvetujte z zdravnikom.

Uporaba:

Palico temeljito sperite pod vodo in jo postavite v karafo ali vrč in jo/ga napolnite z vodo. Po 15 do 30 minutah je vaša voda energizirana in pripravljena za uživanje, saj so vodo kristali v tem času informirali. V karafo lahko vodo sproti dolivate. Energizirano in informirano vodo pa lahko uporabljate za različne namene: v prvi vrsti za pitje, za splakovanje ust, dajte jo pit vašim hišnim ljubljenčkom in z njo zalijte rože, da bo nežna energija prežela še njih, lahko pa jo uporabite tudi za spreje, ki jih uporabljate za čiščenje avre, prostora… Voda energizirana in informirana s kristali ima pozitiven učinek na vaše fizično, čustveno in mentalno telo. Energijo kristalov s pitjem tako sprejmete v svoj sistem in učinek je hitrejši, kot če kristale nosite na sebi.

*Karafa ni vključena.

 

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?