Kategorije

Kundalini ples

33,48 z DDV

Na zalogi

Sveti alkimistični evolucijski ključi

V obdobju zadnjih trideset let je Leyolah Antara s svojo metodo pomagala več tisoč posameznikom. V svoji knjigi Kundalini ples: Sveti alkimistični evolucijski ključi ponuja orodja, s katerimi obudimo  svoj notranji žar, prebudimo višjo zavest in ozdravimo telo, um, dušo in srce.

Knjiga Kundalini ples je transformacijski vodnik, ki podaja znanja o tem, kako:

– kultiviramo svojo vitalno energijo za razvoj kreativnosti in prebujanje višjega evolucijskega potenciala;
– očistimo čustvene blokade, ki izčrpavajo našo energijo;
– transformiramo bolečine ljubezni, da ozdravimo srce in doživimo globje nivoje ljubezni in intimnosti z drugimi, s seboj in z božanskim;
– se osvobodimo od na strahu osnovanih prepričanj in ekstatično prebudimo nove možnosti, uglašene z željami srca;
– razvijemo intuitivno modrost, ki je vedno uglašena z resnico ljubezni.

O AVTORICI
Leyolah Antara je transformacijska vodnica, facilitatorka ekstatičnega plesa in že več kot 30 let praktikantka in učiteljica notranjih tanter. Je ustanoviteljica tantrične alkimistične prakse Kundalini Ples™, ki uči, kako kultivirati in uporabiti vitalno življenjsko silo za osebno prebuditev in transformacijo. Njene metode se uvrščajo v sam svetovni vrh, saj podajajo ekstatične ključe tantrične alkimije, ki nas bodo povezali z božanskim in transformirali pretekle vzorce, ki so nas omejevali v manifestaciji svojih najglobljih srčnih želja, tako v intimnih odnosih kot v življenjskem namenu. Leyolino delo zrcali bogastvo njenih lastnih izkušenj in odstira praktične načine za kultivacijo svoje kreativne energije in transformacijo česarkoli, kar nas ovira pri tem, da bi v polnosti izrazili potencial svoje duše.

Založba: Samozaložniki
EAN koda: 9789612884413
Leto izdaje: 2018
Št. strani: 261
Širina (mm): 147
Višina (mm): 210
Debelina (mm): 20
Teža: 345 g
Vezava: Mehka

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?