Kategorije

Steklenička ravnovesja 8 – Anubis

41,00 z DDV

Ni na zalogi

Barvi sta rumena nad modro in prinašata sporočilo Anubisa. Anubis ti da krila in te pozove, da ne prodaj svojega srca.

Modra prinaša kvaliteto miru, vere, višje volje, zaupanja, komunikacije, ki je pri tebi potrebna, da dosežeš veselje, srečo, znanje, mentalno jasnost in svetlobo.

Predstavlja osebo, ki ima odličen občutek za čas, ravnovesje, pravico, linearni red in potrebo po enakosti, ne samo zase, tudi za druge. Pozna pravila življenja in posledice, če se jim ne sledi, lahko izraža kvalitete učitelja in tudi kvalitete voditelja. Ima pravo mero kontrole in organizacije, se dobro pozna, uživa v novih znanjih in ima čudovit, vesel način komunikacije, ki izvira iz občutka miru globoko v sebi.

Izziv je lahko površinskost, pomanjkanje miru, veselja, nosi močna prepričanja in ideje, kako bi naj življenje izgledalo ter ne zaupa procesu življenja. Lahko postane mini diktator. V situaciji beži ali se bori, se ga ne dotakne ne eno, ne druge, ampak zmrzne.

Anubis je božanski stražar, zaščitnik in varuh. Je mir v tišini in prinaša novo življenje. Je tudi vodnik duš v onostranstvo in je tudi bog onostranstva.

Komuniciranje in predajanje znanja prinaša veselje in mir v vse tvoje bitje.

Sporočilo: V tem trenutku, tukaj in zdaj, sem odprta za vse mogoče spremembe.

Aura Soma numerološki izračun življenjske poti

80,00 z DDV

Aura Soma svetovanje – si barva, ki jo izbereš!

59,00€ - 100,00€ z DDV

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?