Prvi krajec in rastoča luna

Naj se akcija začne…

Prvi krajec – sprejemanje odločitev

Prvi krajec nastopi približno 7 dni po novi luni in takrat je osvetljena natančno polovica lune, druga polovica pa ostane v senci. Luna bo videti, kot da je prerezana na polovico – to pomeni, da je čas za akcijo.

V tej 24-urni fazi je čas, da presežemo načrtovanje in pričnemo aktivno pristopati k cilju. Pričnite z aktivnostmi oz. delom, da boste dosegli svoj cilj.

V tej fazi posebej posvetite nekaj časa odločitvam. Razmislite o vseh odločitvah, ki ste jih sprejeli v življenju, kaj so vam pomenile in kaj ste se od njih naučili. Uporabite svoje prejšnje odločanje, da boste lažje premagali morebitne ovire pri prihodnjem odločanju.

Se pravi, če ste se odločili v tem novolunskem ciklu do cilja priti s kakšno dodatno uro dela na dan, je sedaj čas, da se odločite, koliko jih boste naredili, katere dni in kar pričnite.

Seme (vaša želja ali namera) sedaj začne poganjati korenine in razvijati svojo obliko. V tej fazi simbolizira moč, odločnost, osredotočenost, odločanje ali ponovno oceno ter zavezanosti k dejanju. Ne pozabite nadaljevati, kljub strahovom, dvomom ali kakršnim koli čustvom, ki vas lahko ovirajo. Vsako čustvo uporabite ustvarjalno in tako boste lahko opravili naloge in dosegli cilje.

Predihajte ovire in jih prestopite z meditacijo.

Rastoča luna

Po prvem krajcu se osvetljeni del lune še vedno povečuje in osvetljena je že več kot polovica luna.

Do polne lune nas loči le še ena faza in čas je, da resnično izpopolnimo svoje namere, cilje in dejanja. Bodite pozorni na vse podrobnosti in bodite pozorni na dogajanje tako od zunaj kot od znotraj.

Rastoča luna luna je naslednja faza in traja 7 dni.

To je eden najbolj aktivnih tednov luninega cikla, ko svojo energijo usmerimo v aktivnosti in delo. Polni energije se odpravite na pot proti cilju. Luna vas bo tukaj izredno podprla pri aktivnostih: fizičnih, psihičnih in čustvenih. Previdni bodite le, da ne izgorite. Vso svojo pozornost, ves svoj fokus usmerite k napredku.

Cilj je že na obzorju in opravljamo le še zadnji del poti.

Osredotočite se na to, kar lahko storite in ne na to česar ne morete.

Obsijani ste od zgoraj. Uživajte v energiji.

Namaste

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?