Rastoči srp – načrtovanje

Ljudje smo imeli vedno zelo močan in misteriozen odnos z luno. In medtem, ko bi lahko debatirali o dejanskem učinku ali vplivu lune in njenih faz na ljudi, vsekakor obstaja simbolična korelacija med ritmičnim razmerjem med luno in Zemljo.

Naslednja lunarna faza po novi luni je rastoči srp.

V tej fazi je čas (približno en teden), da začnete oblikovati vaš veliki načrt, kako boste manifestirali oz. uresničili vaš cilj oz. namere, ki ste si jih zadali za ta lunin cikel. Opravite raziskave in eksperimentirajte, preden boste določili najboljši možni pristop.

Nujno je, da v teh dneh od nove lune do prvega krajca ostanete v dnevnem stiku z vašimi novolunskimi nameramo oz. željami. Afirmacije, ki ste si jih napisali za posamezno namero, meditacije, ki jih izvajate in občutki, ki jih dnevno doživljate, ko razmišljate o željah vam bodo dali moč za uresničitev.

To je tudi čas, ko boste vaše želje prizemljili. Medtem, ko ste v prejšnji fazi pogledovali navzgor, proti nebu, proti kreatorju, univerzumu ali kdor koli vas vodi od zgoraj, je sedaj čas, da pogledate navzdol. S tem boste te želje močneje začutili in jim dali energijo, ki jih bo pomagala uresničiti.

Vaše želje sedaj dozorevajo in dobivajo obliko. Občutite izjemno veselje, ko o njih razmišljate, saj ste še en korak bliže, da jih uresničite.

Sedaj za vsako izmed želja, ki ste jo zapisali, najprej treba razmisliti, kaj je po vaše treba narediti, da se bo uresničila. Prvo stvar in najpomembnejšo ste že naredili. Odločili ste se, da se bo uresničila, ko ste jo zapisali na eno od mest med novolunske želje in jo dali v eter, ko ste jo izgovorili na glas.

Zapomniti si velja, da nobena od želja ne bo priletela sama od sebe iz neba, ampak bo treba k vsaki posebej narediti korak, da bo postala realnost. Pri nekaterih bo to čista malenkost, pri nekaterih pa trnova pot, ampak saj veste; »Per aspera ad astra« ali »Preko trnja do zvezd«.

Imejte ves čas v mislih, da vas luna pri tem procesu izredno močno podpira. Ko vam bo težko in boste podvomili, da ste zmožni, se spomnite, da je ona tam na nebu, ki vam govori in verjame, da ste.

Močni ste in uspelo vam bo.

Ponovno rišimo, pišimo, skicirajmo pot do te želje. Na primer, odločila sem se, da bom, na koncu tega luninega cikla, imela nove čevlje prestižne blagovne znamke. Da bom univerzumu pomagala, da mu bo uspelo, bom naredila vsak dan eno naduro več, ker se bom še bolj fokusirano posvetila enemu izmed projektov v službi in vmes šefici namignila, da me za pridnost nagradi. Mogoče me ne bo uslišala, bom pa nepričakovano dobila sredstva od stare tete, ker sem bila pogumna in zavestno pristopila k uresničitvi svojega cilja, zato me je univerzum nagradil.

Ja, je tako preprosto. Le verjeti je treba.

Naše namere ustvarjajo našo realnost in lahko iščemo izgovore ali pa najdemo pot.

Naj vam jo luna obsije.

Namaskar

HVALA ZA PRIJAVO!

Tukaj je vaš lunin koledar:

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Jih želite omogočiti in s tem bistveno izboljšati vašo uporabniško izkušnjo?